Ajankohtaista järjestö- ja koulutusasiaa

Vuokralaiset ry:llä on ilo kertoa vuoden aluksi uudesta jäsenedusta, joka on tarjolla jäsenillemme.

 

VUOKRALAISTEN UUDELLA JÄSENEDULLA KODIN PERUSTURVAA

Kotivakuutus on helppo ja edullinen arjen perusturva. Talon kiinteistövakuutus ei korvaa kotisi irtaimistoa esimerkiksi itsesi tai naapurin aiheuttaman tulipalon tai vesivahingon sattuessa.

Vuokralaiset ry:n jäsenenä saat 25 euron alennuksen POP Vakuutuksen vakuutuksista, olit sitten uusi asiakas tai jo ennestään POP Vakuutuksen asiakas. Jäsenalennuksen saat hyödynnettyä verkkokaupassa tai puhelimitse koodilla VUOKRA.

Alennus koskee kaikkia vapaaehtoisia vakuutuksia, joita ovat esimerkiksi ajoneuvon kasko-, vene-, koti-, matka- ja tapaturmavakuutus.

POP Vakuutus on tuonut markkinoille uudet ja mutkattomat Prepaid-vakuutustuotteet, jotka voi ostaa suoraan verkkokaupasta, myös jos asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä.

Tutustu tarkemmin: www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/vuokralaiset-ry-edut. Linkin POP Vakuutuksen tarjoussivulle löydät myös etusivultamme www.vuokralaiset.fi.

Saat alennuksen hyödynnettyä myös puhelimitse. POP-vakuutus palvelee arkisin klo 8-18 numerosta 010 3910 392.

 

JÄSENMAKSU OIKEUTTAA JÄSENPALVELUUN

Vuokralaiset VKL ry:n jäsenyys ja jäsenoikeudet perustuvat vuosittaiseen jäsenmaksun maksamiseen. Jäsenpalveluihimme kuuluva neuvonta vuokrasuhteeseen liittyvissä asioissa toimii valtakunnallisesti.

Lakineuvontaa vuokrasuhteisiin liittyviin ongelmakohtiin on saatavilla arkisin joka päivä kello 9.30-13.00 välillä, jonka lisäksi maanantai-iltaisin neuvomme kello 16.00-18.00.

Vuokralaiset ry:ssä on sekä paikallisten vuokralaisyhdistysten jäseniä, että myös suoria vuokralaisjäseniä. Kaikille jäsenmaksunsa maksaneille kuuluvat samat jäsenpalvelut, jotka sisältävät lakineuvonnan, Asuntomme-lehden ja muut tiedotteet sekä jäsenalennukset koulutuksiin.

 

ILMOITATHAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI

On tärkeää, että meillä on käytettävissä jäsentemme sähköpostiosoitteet. Ilmoitathan myös uuden sähköpostiosoitteen, jos vaihdat sitä. Sähköpostilla tavoitamme jäsenet kaikkein nopeimmin ja kätevimmin.

Jäsenillemme ja muille ajankohtaisesta tiedosta kiinnostuneille lähetetään noin 10 kertaa vuodessa ilmestyvä sähköinen uutiskirje Avaimia Asumiseen.

Mikäli muutat, tee katuosoitteenmuutos myös Vuokralaiset ry:lle, sillä postiosoite turvaa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Asuntomme-lehden ja muun mahdollisen jäsenpostin saapumisen.

Osoitteenmuutokset voi ilmoittaa:

toimisto@vuokralaiset.fi

 

Pia Lohikoski
Järjestö- ja koulutuspäällikkö
Vuokralaiset VKL ry