Hyyryläispäivät seitsemännen kerran

Helsingin kaupungin asunnot Oy:n Vuokralaisneuvottelukunta järjesti lokakuun ensimmäisenä lauantaina perinteiset Hyyryläispäivät tapahtumakeskus Koskenrannassa. Paikalla oli yli 400 osallistujaa.

Hyyryläispäivät on suunnattu vuokralaisdemokratiatoimielinten jäsenille, kiinteistö- ja alueyhtiöiden hallitusten ja yhteistyöelinten jäsenille ja varajäsenille, valvojille, talosuojeluhenkilöille sekä alueyhtiöiden ja kiinteistöyhtiön henkilökunnalle.

Myös Vuokralaiset VKL ry oli menossa mukana Hyyryläispäivillä pitämässä esittelypistettä – unohtamatta useiden aktiivisten jäsenten osallisuutta yleisössä. 

Pormestari Jan Vapaavuori avasi tilaisuuden Helsingin kaupungin terveisillä ja tilaisuus jatkui mielenkiintoisilla puheenvuoroilla. Ajatuksia herättävä oli Tampereen yliopiston apulaisprofessori Eeva Luhtakallion esitelmä lähidemokratian haasteista ja mahdollisuuksista. Esitykset aktivoivat osallistujia keskustelemaan aiheista pitkin iltaa.

Katso tallenteet puheenvuoroista osoitteesta: https://www.hekalaiset.fi/tapahtumat/hyyrylaispaiva/.  Sivuilta saat myös lisätietoa Hyyryläispäivistä.