Ajankohtaista järjestö- ja koulutusasiaa

Syksy on vierähtänyt kauniista syyskuusta pimentyneen marraskuun kautta joulun odotukseen. Kiitämme jäsenistöä ja yhdistyksiä kuluneesta vuodesta – kanssanne on mahtava toimia!

Työ vuokralaisten neuvonnan, tiedottamisen ja edunvalvonnan puolesta jatkuu liitossa aktiivisena tulevan vuonna.

Yhdistysten syyskokouskausi on lopuillaan. Mikäli syyskokouksessa tehtiin uusia henkilövalintoja, joilla on vaikutus nimenkirjoitusoikeuteen, on muistettava tehdä muutosilmoitus yhdistysrekisteriin.

Uusia valittuja hallituksia muistutamme kevään liittokokouksesta, joka on liiton tärkein kokous. Kokouksesta on ennakkokutsu lehdessä. Liittokokouksessa käsitellään mm. yhdistysten tekemät aloitteet sekä valitaan liitolle hallitus.
 

Asuntomme-lehti on mainio kanava yhdistyksillemme tavoittaa jäsenistönsä. Lehti ilmestymisaikataulu vuodelle 2020 on:
 

• Nro 1/2020: materiaali toimistolla viikolla 4, julkaisu viikolla 9

• Nro 2/2020: materiaali vko 17, julkaisu vko 21

• Nro 3/2020: materiaali vko 33, julkaisu vko 37/38

• Nro 4/2020 materiaali vko 46, julkaisu vko 50


Otamme mielellämme lehteen sekä juttuideoita, tekstejä että ilmoituksia.


On hienoa, jos vuokralaisyhdistykset haluavat toteuttaa paikallisia koulutustilaisuuksia jäsenilleen esimerkiksi vuokralaisia koskevasta lainsäädännöstä, järjestötoiminnan käytännöistä tai muista vuokralaisia kiinnostavista aiheista.

Lähtökohtaisesti Vuokralaiset ry:n henkilökunnan asiantuntijat ovat käytettävissä kouluttajiksi yhdistysten omiin sisäisiin jäsentapahtumiin. Tällöin etukäteen sovitaan aihe, aika ja paikka, sekä tapahtuman kustannusten jakautuminen. Koulutustilaisuuksien suhteen pätee sääntö: hyvin ja ajoissa suunniteltu on puoliksi tehty. Olkaa siis yhteydessä, niin lähdetään  yhdessä  suunnittelemaan  paikallisyhdistysten toiveiden mukaisia koulutuksia.

Lisäksi Vuokralaiset ry toteuttaa tilauskoulutuksia myös vuokrataloyhtiöille ja muille tahoille, joiden kanssa sovitaan aina erikseen siitä, kuinka tilaisuuksien kustannukset katetaan.

 

Jäsenneuvonta

Jäsenille tiedoksi neuvonta palvelee kaikkina arkipäivinä kello 9.00 alkaen jäseniä. Soitellaan!

 

ANNE VIITA
Toiminnanjohtaja
Vuokralaiset VKL ry


Takaisin sivun alkuun