Liity jäseneksi

Koira selällään lattialla.

Vuokralaiset ry on vuokralaisten edunvalvoja ja asumisen asiantuntija. Rakennamme hyvässä hengessä vuorovaikutusta asuntoasioissa eri tahojen välille.

Palvelemme asumisestaan kiinnostuneiden jäsentemme lisäksi kaikkia vuokralla asuvia. Jäsenet voivat luottaa arjen asumisen kysymyksissä osaamiseemme ja paikallistason toiminnan asiantuntemukseen.

Jäsenenä saat:

  • Puhelinneuvonnan vuokra-asioissa ilman erillistä neuvontamaksua numerossa 09-477 0360, ma klo 8.30–14.00 ja 16.00-18.00 sekä
    ti–to klo 8.30–13.30.

  • Asianajajan neuvoja joka kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä maanantaina kello 16.00 - 18.00.

  • Jäsenlehden Asuntomme, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

  • Osallistua kaikkiin maksullisiin tapahtumiimme jäsenhinnalla, jolloin säästät huomattavasti!


Mikäli haluat liittyä mukaan toimintaamme, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

1) Liityt jäseneksi Paikalliseen vuokralaisyhdistykseen, jolloin olet automaattisesti oikeutettu käyttämään myös Vuokralaiset VKL ry:n jäsenpalveluita, tai

2) Liityt Vuokralaiset VKL ry:n vuokralaisjäseneksi. Vuokralaisjäsenten jäsenmaksu on 37 euroa vuodessa, kahden vuoden jäsenyyden saa hintaan 70 euroa.

Kummankin vaihtoehdon tulos on sama: Voit käyttää jäsenpalveluitamme ja osallistua jäsentoimintaan.

PAM, JHL ja PRO -liittojen jäsenille Vuokralaiset ry:n jäsenmaksu on 6 euroa ja niiden opiskelija-, eläkeläis- ja työttömille jäsenille 5 euroa.

Liittymislomakkeeseen

Pyydämme huomioimaan, että liittyessäsi saat jäsenyyden liittymisvuoden loppuun asti, eli toinen laskutus tapahtuu seuraavan vuoden alussa.

Jäsenyys on voimassa heti, kun ensimmäinen jäsenmaksu on maksettu.

Lasku tulee jäsenhakemuksen hyväksymisen jälkeen viiveellä sähköpostiin.

HUOM! Mikäli liityt ammattiliiton jäsenenä, vaadimme lomakkeella hyväksymään tietojesi tarkistamisen valitsemaltasi ammattiliitolta.