Liity jäseneksi

Koira selällään lattialla.

Tervetuloa Vuokralaiset VKL ry:n jäseneksi – yhdessä kohti parempaa asumista!

Olemme valtakunnallinen yhdistys, joka kantaa huolta vuokralaisten ja asumisoikeusasukkaiden oikeuksista ja hyvinvoinnista. Seisomme asukkaiden puolella, tarjoten heille ajankohtaista ja asiantuntevaa neuvontaa vuokra- ja asumisoikeusasumiseen liittyen.

Luomme positiivista vuorovaikutusta eri toimijoiden kesken ja tuomme esille sekä edustamme asukkaiden näkökantaa ajankohtaisissa vuokra-asumisen asioissa.

Olemme sitoutuneet luomaan positiivista muutosta ja vaikuttamaan vuokra- ja asumisoikeusasumisen laatuun. Älä jää yksin, yhdessä olemme vahvempia!

Vuokralaiset ry:n jäsenenä saat:

  • Puhelinneuvontaa vuokra-asioissa ilman erillistä neuvontamaksua 
    numerossa 09-477 0360, ma klo 8.30–14.00 ja 16.00-18.00 sekä ti–to klo 8.30–13.30.

  • Asianajajan neuvoja kahdesti kuukaudessa

  • Asuntomme-jäsenlehden postitse neljä kertaa vuodessa

  • Edulliset jäsenhinnat kaikkiin maksullisiin tapahtumiimme, kuten esimerkiksi Vuokralaispäiville

Liittyminen on helppoa, näin saat edut käyttöösi:

1) Liityt jäseneksi paikalliseen vuokralaisyhdistykseen, jolloin olet automaattisesti oikeutettu käyttämään myös Vuokralaiset VKL ry:n jäsenpalveluita, tai

2) Liityt Vuokralaiset VKL ry:n vuokralaisjäseneksi. Vuokralaisjäsenten jäsenmaksu on 37 euroa vuodessa tai 70 euroa kahden vuoden jäsenyydestä.

PAM, JHL ja PRO -liittojen jäsenille Vuokralaiset ry:n jäsenmaksu on 6 euroa ja niiden opiskelija-, eläkeläis- ja työttömille jäsenille 5 euroa.

Alla olevan painikkeen kautta voit liittyä paikalliseen vuokralaisyhdistykseen tai Vuokralaiset VKL ry.n jäseneksi. 

Huomioithan, että liittyessäsi saat jäsenyyden liittymisvuoden loppuun asti, seuraava laskutus tapahtuu seuraavan vuoden alussa.

Jäsenyys on voimassa heti, kun ensimmäinen jäsenmaksu on maksettu. Lasku tulee jäsenhakemuksen hyväksymisen jälkeen viiveellä sähköpostitse.

HUOM! Mikäli liityt ammattiliiton jäsenenä, tulee meidän voida tarkistaa tietosi valitsemaltasi ammattiliitolta. Hyväksythän kohdan liittymislomakkeella, jotta voimme käsitellä rekisteröitymisesi.