Liity jäseneksi

Vuokralaiset ry on vuokralaisten edunvalvoja ja asumisen asiantuntija. Rakennamme hyvässä hengessä vuorovaikutusta asuntoasioissa eri tahojen välille.

Palvelemme asumisestaan kiinnostuneiden jäsentemme lisäksi kaikkia vuokralla asuvia. Jäsenet voivat luottaa arjen asumisen kysymyksissä osaamiseemme ja paikallistason toiminnan asiantuntemukseen.
 

Liittymistarjous! Marras-joulukuussa Vuokralaiset ry:n jäseneksi liittyvät maksavat suoraan vuoden 2019 jäsenmaksun ja saavat loppuvuoden 2018 jäsenyyden kaupan päälle. Tule mukaan jäseneksi!

 

Jäsenenä saat:

  • Puhelinneuvonnan vuokra-asioissa ilman erillistä neuvontamaksua numerossa 09-477 0360, ma klo 9.00–14.00 ja 16.00–18.00 ja ti-pe klo 9.30–13.00
  • Asianajajan neuvoja joka kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä maanantaina kello 16.00 - 18.00 (palvelu kesätauolla kesä- ja heinäkuun)
     
  • Jäsenlehden Asuntomme, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.
     
  • Osallistua kaikkiin maksullisiin tapahtumiimme jäsenhinnalla, jolloin säästät huomattavasti!


Mikäli haluat liittyä mukaan toimintaamme, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

1) Liityt jäseneksi paikalliseen vuokralaisyhdistykseen, jolloin olet automaattisesti oikeutettu käyttämään myös Vuokralaiset VKL ry:n jäsenpalveluita, tai

2) Liityt Vuokralaiset VKL ry:n vuokralaisjäseneksi. Vuokralaisjäsenten jäsenmaksu on 35 euroa vuodessa, kahden vuoden jäsenyyden saa hintaan 60 euroa.

Kummankin vaihtoehdon tulos on sama: Voit käyttää jäsenpalveluitamme ja osallistua jäsentoimintaan.

PAM, JHL ja PRO -liittojen jäsenille Vuokralaiset ry:n jäsenmaksu on 5 euroa ja niiden opiskelija-, eläkeläis- ja työttömille jäsenille 4 euroa.

Liittymislomakkeeseen