Liity jäseneksi

Pieni pitkäkarvainen koira makaa selällään vaalealla puulattialla.

Vuokralaiset ry on vuokralaisten edunvalvoja ja asumisen asiantuntija. Rakennamme hyvässä hengessä vuorovaikutusta asuntoasioissa eri tahojen välille.

Palvelemme asumisestaan kiinnostuneiden jäsentemme lisäksi kaikkia vuokralla asuvia. Jäsenet voivat luottaa arjen asumisen kysymyksissä osaamiseemme ja paikallistason toiminnan asiantuntemukseen.

 

Loppuvuoden kampanja:

Liittymällä Vuokralaiset ry:n jäseneksi loppuvuoden aikana, saat vuoden 2020 jäsenyyden lisäksi myös vuoden 2021 jäsenyyden yhteishintaan 35,00 euroa! 

 

Jäsenenä saat:

  • Puhelinneuvonnan vuokra-asioissa ilman erillistä neuvontamaksua numerossa 09-477 0360, ma klo 9.00–14.00 sekä klo 16.00–18.00 ja ti–pe klo 9.00–13.00.
  • Asianajajan neuvoja joka kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä maanantaina kello 16.00 - 18.00 (palvelu kesätauolla kesä- ja heinäkuun).
     
  • Jäsenlehden Asuntomme, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.
     
  • Osallistua kaikkiin maksullisiin tapahtumiimme jäsenhinnalla, jolloin säästät huomattavasti!


Mikäli haluat liittyä mukaan toimintaamme, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

1) Liityt jäseneksi paikalliseen vuokralaisyhdistykseen, jolloin olet automaattisesti oikeutettu käyttämään myös Vuokralaiset VKL ry:n jäsenpalveluita, tai

2) Liityt Vuokralaiset VKL ry:n vuokralaisjäseneksi. Vuokralaisjäsenten jäsenmaksu on 35 euroa vuodessa, kahden vuoden jäsenyyden saa hintaan 60 euroa.

Kummankin vaihtoehdon tulos on sama: Voit käyttää jäsenpalveluitamme ja osallistua jäsentoimintaan.

PAM, JHL ja PRO -liittojen jäsenille Vuokralaiset ry:n jäsenmaksu on 5 euroa ja niiden opiskelija-, eläkeläis- ja työttömille jäsenille 4 euroa.

Liittymislomakkeeseen