Kesäkotikisa

 

KESÄKOTIKISA

Jaa kuva sinun kesäkodistasi ja voit voittaa 50 euron Superlahjakortin, jonka voit hyödyntää yli 100 eri liikkeeseen tai nettikauppaan, kuten Ikeaan, Iittalaan, Poweriin, Zalandolle tai vaikka Motonettiin!

Kesä on aina kaikin puolin ihanaa aikaa, mutta mikä kesäkodissasi tekee sinut onnelliseksi tai saa sinut hymyilemään? Kesäkodiksi kelpaa mökki, vene, asuntovaunu tai vaikka ihan oma kaupunkikotikin.

Lataa tunnelmallinen kesäkotikuva Instagramiin häshtägeillä #vuokralaiset ja #kesäkotikisa, niin voit voittaa 50 euron lahjakortin! Osallistumisaika on 11.5. – 14.6., jonka jälkeen raati valitsee kilpailun voittajan. Voittajaan otetaan yhteyttä Instagram Directin kautta.

Muista seurata: instagram.com/vuokralaisetry sillä julkaisemme voittajakuvan Vuokralaiset ry:n Instassa viikolla 25!

 

KIL­PAI­LUN SÄÄN­NÖT:

Kesäkotikisa on kuvakisa, jossa kisataan kesäisillä kotiaiheisilla valokuvilla INSTAGRAMISSA.  

Valokuvaa kesäkotisi viihtyisä keittiö, kukkiva parveke, aurinkoinen kokkaustuokio, lämmin kahvihetki parvekkeella, kukoistava kukkapenkki tai kasvimaa, ikkunalautasi yrttiviljelmä, auringonlasku saunan terassilta tai muu lempeä kesähetki kotona.

Palkintona voittajakuvan ottaja saa 50 euron Superlahjakortin, joka käy yli 100 eri liikkeeseen tai nettikauppaan. Tutustu Superlahjakorttiin tästä linkistä: https://www.gogift.com/fi-FI/content/super-consumer

 

HUOM! Lisääthän kuvia lapsista harkiten, sillä Kesäkotikisa on julkinen ja kisaan osallistuvia valokuvia voidaan julkaista myös Vuokralaiset ry:n somekanavilla, kotisivuilla ja Asuntomme-lehdessä.

 

  1. Ota ihana kesäkotikuva ja julkaise se Instagramissa. Käytä kuvatekstissä häshtägejä #kesäkotikisa ja #vuokralaiset.
  2. Asutpa sitten vuokralla, asumisoikeusasunnossa tai omistusasunnossa, voit osallistua Kesäkotikisaan Instagramissa. Kilpailu on käynnissä 11.5. – 14.6. Voittajakuva valitaan raadin toimesta kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.
  3. Osal­lis­tu­mal­la an­nat Vuokralaiset ry:lle oi­keu­den jul­kais­ta ku­va­si leh­des­sä, in­ter­ne­tis­sä ja so­si­aa­li­ses­sa me­di­as­sa. Kuvan yhteyteen lii­te­tään ku­vaa­jan nimi tai nimimerkki ja paikkakunta sekä ku­van pe­rus­tie­dot.

Instagram ei sponsoroi, suosittele eikä hallinnoi kilpailua millään tavalla. Myöskään Facebook ei ole osallisena kilpailuun millään tavalla.