Ajankohtaista koulutus- ja järjestöasiaa

Saamme säännöllisesti asiakkailta kiitosta palvelustamme ja olemassaolostamme, kiitos siitä! Järjestötoiminnassa on aina ilo saada hyvää palautetta.

Lukuisat vuokralaiset ovat saaneet meiltä apua ja neuvontaa vuokrasuhteittensa hoidossa. Neuvontapalveluamme pidetään laadukkaana ja sellaisena haluamme sen tulevaisuudessakin pitää.

Kotisivuillamme on laaja tietopaketti vuokralaisille, jonka avulla saa hyvän yleiskuvan vuokralaisten oikeuksista ja velvollisuuksista. Ajankohtaisista asioista viestitämme facebook-sivullamme, kotisivuillamme sekä Asuntomme-lehdessä.

Merkittävä osa edunvalvontaamme on sidosryhmätyö alan järjestöjen kanssa. Tuomme eri työryhmissä esiin vuokralaisten näkemyksiä. Säädösten ja maailman muuttuessa on tarpeen päivittää ohjeistuksia esimerkiksi yksityisyydensuojan osalta vuokrasuhteen alkaessa, vuokrasuhteen aikana tai asuntoa markkinoidessa. Tämä päivitystyö on nyt meneillään.

Pitkäjänteistä vaikuttamistyötä teemme nostaessamme säännöllisesti esiin asumisen kalleuden sekä vuokralaisten ja asumisoikeusasukkaiden aseman vuokramarkkinoilla. Asumiseen liittyvästä lainsäädännöstä lausumme ministeriöille sekä eduskunnan valiokunnille.

Osana sidosryhmätyötä koulutamme vuokranantajientilaisuuksissa alueellisesti pyydetyistä aiheista. Uuden yhteishallintolain tultua hyväksytyksi on koulutuksille taas Covid10-pandemian jäljiltä kysyntää ja hyvä niin.

 

Tulemalla mukaan toimintaamme pysyt tietoisena vuokralaisten oikeuksista!

Jäsenmaksu oikeuttaa jäsenpalveluun

Vuokralaiset VKL ry:n jäsenyys ja jäsenoikeudet perustuvat vuosittaiseen jäsenmaksun maksamiseen. Jäsenpalveluihimme kuuluva neuvonta vuokrasuhteeseen liittyvissä asioissa toimii valtakunnallisesti. Lakineuvontaa vuokrasuhteisiin liittyviin ongelmakohtiin on saatavilla arkisin maanantaisin 8.30–14 sekä iltapäivisin 16.00–18.00. Tiistaista  torstaihin palvelmme 8.30–13.30.

Jäsenpalvelussa autamme vuokralaisyhdistysten jäseniä, asumisoikeusasukkaita että suoria vuokralaisjäseniä. Kaikille jäsenmaksunsa maksaneille kuuluvat samat jäsenpalvelut, jotka sisältävät lakineuvonnan, Asuntomme-lehden ja mahdolliset koulutustapahtuma.

Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi

On tärkeää, että meillä on käytettävissä jäsentemme sähköpostiosoitteet. Ilmoitathan myös uuden sähköpostiosoitteen, jos vaihdat sitä. Sähköpostilla tavoitamme jäsenet kaikkein nopeimmin ja kätevimmin. Pyrimme toiminnassa huomioimaan säästäväisyyden ja vähentämään kirjepostia.

Mikäli muutat, tee katuosoitteenmuutos myös Vuokralaiset ry:lle, sillä postiosoite turvaa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Asuntomme-lehden saapumisen. Osoitteenmuutokset voi ilmoittaa: toimisto@vuokralaiset.fi.

 

ANNE VIITA
Toiminnanjohtaja,
Vuokralaiset VKL ry


Takaisin sivun alkuun