Ajankohtaista järjestö- ja koulutusasiaa

Anne Viita istumassa hymyillen puistossa penkillä.

Valoisaa vuotta 2021!

Kuluva vuosi on järjestöille jännittävää aikaa. Syksyllä monet perinteiset toiminnot jäivät koronan myötä jäähylle. Vuode 2021 osalta on vielä avoinna, millaiseksi toiminta kehittyy. Kokoontumisia on ainakin alkuvuodesta vielä rajoitettu ja rokotuksia odotellaan.

Vuokralaiset ry:n toimintaa viedään eteenpäin viranomaissäädösten sallimilla tavoilla. Asuntomme-lehti muun muassa ilmestyy vuoden aikana seuraavasti:

Nro 2/2020, julkaisu viikolla 21

Nro 3/2020  julkaisu viikolla 37/38 

Nro 4/2020 julkaisu viikolla 50

Lehteen voit aina lähettää juttuideoita, kirjoituksia ja mielipiteitä osoitteeseen toimisto@vuokralaiset.fi.

Kotisivut

Uudistetut kotisivut ovat julkiset viikolla 4. Kotisivujen saavutettavuutta on merkittävästi parannettu.  Sivujen osoite on vanha tuttu www.vuokralaiset.fi. Käy tutustumassa ja kommentoi!

Membook-jäsenrekisteri

Vuokralaiset ry:ssä olemme kokonaisvaltaisesti siirtyneet käyttämään membook-jäsenrekisterin. Jäsenet, jotka ovat kirjautuneet Membookin käyttäjäksi, voivat itse tehdä muutoksia tietoihinsa, esimerkiksi ilmoittaa uuden osoitteensa.

Vuokralaispäivät 2021

Vuokralaiset ry:n toimintasuunnitelmassa on järjestää Vuokralaispäivät syksylle 2021 koronan niin salliessa. Alkuvuodesta olemme selvitelleet mahdollisuutta järjestää päivät Helsinki – Riika – Helsinki risteilynä. Esillä on myös tuttu vaihtoehto risteilystä Tukholmaa. Päivistä ilmoittelemme tarkemmin kevään kuluessa.


Takaisin sivun alkuun