Vuokralaisten kesäkotikisa alkaa än-yy-tee NYT!

8.8.2018

kesäkotikisa
kesäkotikisa

Jaa kesäkotikuva ja voita 150 euron lahjakortti valitsemaasi verkkokauppaan.

Kesä on aina ihanaa aikaa, mutta mikä kesäkodissasi tuo hymyn sinun huulillesi?

Nappaa meille kuva ja tägää #Vuokralaiset ja #kesäkotikisa, ja voit voittaa 150 euron lahjakortin! Osallistu 10.9. mennessä, ja muista seurata: instagram.com/vuokralaisetry sillä julkaisemme voittajan Instassa!

KIL­PAI­LUN SÄÄN­NÖT:

Kesäkotikisa on kuvakisa, jossa kisataan kesäisillä kotiaiheisilla valokuvilla INSTAGRAMISSA.  

Valokuvaa kesäkotisi viihtyisä keittiö, kukkiva parveke, kesäinen kokkaustuokio, aurinkoinen kahvihetki terassilla, kukoistava kukkapenkki tai kasvimaa, ikkunalautasi yrttiviljelmä, kesäinen tunnelma saunan eteisestä tai muu kesäisen suloinen kotihetki.

Palkintona voittajakuvan ottaja saa 150 euron lahjakortin valitsemaansa verkkokauppaan.

HUOM! Lisääthän kuvia lapsista harkiten, sillä kesäkotikisa on julkinen ja kisaan osallistuvia valokuvia voidaan julkaista myös Vuokralaiset ry:n somekanavilla, kotisivuilla ja Asuntomme-lehdessä.

  1. Ota ihana kesäkotikuva, nimeä se ja julkaise se instagramissa. Käytä hashtageja: #kesäkotikisa #vuokralaiset
  2. Asutpa sitten vuokralla, asumisoikeusasunnossa tai omistusasunnossa, voit osallistua kesäkotikisaan instagramissa, joka kestää elokuusta aina 10.9.2018 saakka. Voittajakuvan valitsee raati syyskuun lopulla. Instagram tai Facebook ei ole mukana kisassa.
  3. Osal­lis­tu­mal­la an­nat Vuokralaiset ry:lle oi­keu­den jul­kais­ta ku­va­si leh­des­sä, in­ter­ne­tis­sä ja so­si­aa­li­ses­sa me­di­as­sa, ku­vaan lii­te­tään ku­vaa­jan nimi tai nimimerkki + ku­van pe­rus­tie­dot.